Privacy beleid Camac Harpen Nederland

Behandeling van uw privacy met respect is belangrijk voor Camac Harpen Nederland, en we waarderen uw vertrouwen dat we dit zorgvuldig en verstandig zullen doen.

In dit privacy beleid wordt uitgelegd welke persoonsgegevens Camac Harpen Nederland zowel online, onder meer via onze websites, als offline verzameld en hoe wij deze persoonsgegeven gebruiken. De nodige organisatorische en technische maatregelen zijn genomen om de veiligheid te waarborgen in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

In het algemeen verzamelen en verwerken wij persoonsgegevens om u als bezoeker van dienst te kunnen zijn. Wij doen dit naar beste kunnen waarbij het belang van uw privacy en het u goed van dienst kunnen zijn altijd voorop zal staan.

Waarom verzamelen en verwerken wij uw persoonsgegevens?


U kunt onze website bezoeken zonder u te registreren of persoonlijke gegevens in te dienen. Als u besluit een bestelling te plaatsen, een afspraak te maken in onze showroom, of u te abonneren op onze mailinglijst, dan geeft u ons persoonlijke informatie die specifiek aan u is verbonden. Deze persoonsgegevens worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

  • voor de correcte verwerking van een bestelling via onze website, e-mail, telefoon of in de showroom;
  • om u, indien nodig, via e-mail, telefoon of post op de hoogte te kunnen brengen van belangrijke informatie over een bestelling betreffende een door u aangeschaft product;
  • voor een gepland bezoek aan onze showroom;
  • om transacties te verwerken en te voltooien en u gerelateerde informatie te sturen, inclusief orderbevestigingen en facturen;
  • om contact op te nemen als we vragen hebben over uw account of over uw bestellingen;
  • om klantenservice en ondersteuning te bieden, inclusief reageren op uw opmerkingen, vragen en verzoeken;
Uw bestelhistorie wordt gekoppeld aan uw specifieke persoonsgegevens. Wij hebben dan inzichtelijk welke producten u bij ons besteld hebt en kunnen u daardoor beter van dienst zijn. Ook is dit voor u handig zodat u altijd kunt opvragen wat u bij ons heeft aangeschaft, waardoor wij u ook achteraf van dienst kunnen zijn (bijvoorbeeld voor het opnieuw versturen van een factuur).

Om welke gegevens gaat het?


Bij het plaatsen van een bestelling of het abonneren op onze mailinglijst geeft u ons persoonlijke informatie die specifiek aan u is verbonden. Sommige gegevens zijn verplicht, sommige zijn optioneel.

1.Persoonlijke informatie

  • voornaam – optioneel;
  • achternaam – verplicht indien u producten per post wilt ontvangen;
  • e-mailadres – optioneel;
  • adres – verplicht indien u producten per post wilt ontvangen;
  • telefoonnummer – optioneel;
  • kopie ID – verplicht indien u een harp huurt of in huurkoop aanschaft.
Bij het maken van een kopie schermen wij Burgerservicenummer en pasfoto af. De gemaakte kopie wordt veilig bewaard. Zodra u de harp veilig terugbrengt,
of de harp volledig heeft aangeschaft wordt de gemaakte kopie vernietigd of aan u teruggegeven;
  • Bankrekeningnr. – verplicht indien u een harp huurt i.v.m. de verwerking van de automatische incasso;
  • Overige gegevens – gegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch om u beter van dienst te
zijn. Zoals type harp en bijbehorende besnaring waarvoor u bestellingen plaatst;

2.Professionele informatie

  • Bedrijfsnaam- verplicht;
  • BTW-nummer- verplicht indien u inkoopt onder de verleggingsregeling;

3.Computerinformatie


We verzamelen automatisch bepaalde niet-persoonlijke computer- of apparaatgerelateerde informatie van bezoekers van onze website, inclusief het besturingssysteem (bijvoorbeeld Mac OS, iOS, Windows, Android) en de webbrowser (bijvoorbeeld Safari, Firefox, Chrome). Het IP-adres van de bezoeker wordt gemaskeerd. Deze informatie zal alleen voor foutopsporingsdoeleinden worden gebruikt.

4.Betaalgegevens


Wij gebruiken uw gegevens om een factuur te sturen voor een door u aangeschaft product of dienst. Op de factuur staan uw NAW-gegevens en een specificatie van de aangeschafte producten. Deze facturen bewaren wij in onze debiteurenadministratie. Indien een rekening na meerdere herinneringen niet wordt betaald, kunnen gegevens worden gedeeld met derden voor de incasso.

5.Communicatievoorkeuren


Wij willen graag met u in contact komen en ook blijven. Wij doen dit op verschillende manieren. Een veel gekozen manier is om met u via e-mail te communiceren. Wij hebben verschillende soorten e-mails die u kunt ontvangen.
- Wij bevestigen uw bestelling per telefoon of e-mail graag via e-mail. Indien u ons uw e-mailadres geeft, krijgt u een notificatie dat uw bestelling verzonden is, begeleid door de factuur.

  • Indien u bij ons een harp heeft aangeschaft en uw e-mailadres gegeven heeft, dan kunnen wij u servicemails sturen. Dit heeft als doel u te informeren over het bezoek van n van onze techniciens aan de showroom, zodat u in de gelegenheid bent een afspraak te maken voor een eventuele revisie. Ook stellen wij u hiermee op de hoogte van een aantal extra services die u kunt reserveren om uw harpbeleving compleet te maken, zoals workshops of masterclasses. U kunt zich hiervoor afmelden in de link die in de e-mail wordt meegestuurd.
  • Indien u in het bezit bent van een Camac harp, dan kunt u zich ten allen tijden aanmelden voor deze servicemails die met bovenstaand omschreven doel verzonden worden.
  • In sommige gevallen zullen wij trachten telefonisch contact op te nemen over een bestelling of een dienstverlening.
  • Periodiek sturen wij een nieuwsbrief naar alleen diegenen die dat hebben aangegeven via een opt-in of double opt-in tijdens het bestellen van producten, aanmelding via de website of facebook, bevestiging via e-mail als de inschrijving bijvoorbeeld telefonisch of in persoon aan bijvoorbeeld een personeelslid in de showroom is gedaan.

6.Correspondentiegegevens


Berichten die via e-mail of social media aan ons worden gestuurd kunnen worden vastgelegd en bewaard. U heeft de keuze om te reageren op e-mails of uitingen van ons via e-mail of via social media. Wij bewaren deze gegevens uitsluitend voor referentie. Mochten wij bepaalde delen van uw correspondentie willen delen via media dan vragen wij uw toestemming vooraf. Het kan dan gaan om het delen van een bepaalde ervaring of quote.

7.Website en webshop bezoek


Onze website maakt gebruik van cookies (WPML, WordPress Administration, Cookiebar Save, Google Analytics). Een cookie is een klein stukje gegevens dat wordt verzonden vanaf een website en wordt opgeslagen op de computer van de gebruiker door de webbrowser van de gebruiker terwijl de gebruiker aan het surfen is. Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en stelt ons ook in staat onze site te verbeteren.

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt uw browservoorkeuren instellen om cookies te blokkeren en bestaande cookies uit uw browser te verwijderen. We raden aan dat u cookies accepteert, zodat alle functies van de website naar behoren werken.

Cookies in verband met Google Analytics worden verstrekt door Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS. Google Analytics is een webanalyse-tool die website-eigenaren helpt te begrijpen hoe bezoekers omgaan met hun website. Google Analytics-klanten kunnen verschillende rapporten bekijken over hoe bezoekers omgaan met hun website, zodat ze deze kunnen verbeteren.

Informatie die door de cookie wordt afgeleid over uw gebruik van deze website, wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. In het geval van activering van een anoniem IP-adres op deze site, wordt uw IP-adres beperkt binnen de EU of in landen met een overeenkomst met de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke omstandigheden wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort.

Het IP-adres dat vanuit uw browser naar Google Analytics wordt overgedragen, is niet verbonden met andere gegevens van Google. Als alternatief voor het blokkeren van cookies in uw browserinstellingen, kunt u ook de verwerking van uw gegevens door Google blokkeren door deze browser plugin te downloaden. 

Meer informatie over gegevensbescherming en google-analyses vindt u hier.



8.Beeld- en/of geluidsopnamen


Tijdens het bezoek aan workshops of masterclasses in onze showroom kunnen er beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt. Wanneer wij deze opnamen gaan gebruiken voor marketingdoeleinden zoals filmpjes of fotos delen via social media of via andere media, dan zullen wij dat vooraf kenbaar maken. 

Het kan dan zijn dat u in beeld komt. Dit wordt vooraf bekend gemaakt. In deze gevallen heeft u de mogelijkheid bezwaar te maken en zullen wij samen naar een gepaste oplossing zoeken.

In de directe omgeving van de showroom worden om veiligheidsreden beeldopnamen gemaakt. Deze beelden worden uitsluitend gebruikt en gedeeld met de politie wanneer er sprake is van een misdrijf en/of overtreding.

Wilt u liever geen persoonsgegevens met ons delen?


Bij het niet willen verstrekken van bepaalde persoonsgegevens (naam en adres) kan een transactie uitsluitend offline worden verricht. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om anoniem producten te kopen in de showroom.

In welke gevallen delen wij uw persoonsgegevens met derden?
Wij delen uw persoonlijke informatie met bedrijven die ons ondersteunende diensten verlenen bij het uitvoeren van onze activiteiten. Met deze bedrijven hebben wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Voor de uitvoering van een verkoop, dienst of bestelling kan informatie met partners worden gedeeld, namelijk met:
  • Onze partners die bestellingen klaarzetten, verzenden en bij u bezorgen;
  • Onze partners die de betaling afhandelen;
  • Onze partners die de debiteurenadministratie beheren;
  • Onze partner die de mailinglijst beheert;
Partners die ons ondersteunen zijn ondermeer Camac Harps France, Mailchimp en e-Boekhouden. Wij delen uw persoonlijke gegevens alleen als deze bedrijven dergelijke informatie nodig hebben om hun functies uit te voeren. We zullen uw persoonlijke gegevens delen met de juiste autoriteiten als we te goeder trouw geloven dat dit wettelijk of gerechtelijk is vereist, om onze rechten of eigendommen te beschermen of om de veiligheid van onze gebruikers of het publiek te beschermen. We delen uw persoonlijke gegevens ook met onze accountant voor belastingdoeleinden.

e-Boekhouden


Bij Camac Harpen Nederland gebruiken we het cloud-programma E-boekhouden voor het factureren, verzenden van offertes en de boekhouding. Raadpleeg hierhet privacybeleid van E-boekhouden.

Mailchimp


We gebruiken Mailchimp om onze nieuwsbrieven en servicemails te verzenden. Raadpleeg hierhet privacybeleid van Mailchimp.

Dropbox


We gebruiken Dropbox in onze workflow en voor communicatie met onze accountant. We bewaren een kopie van uw factuur voor maximaal twee jaar in dropbox voor administratie-, en belastingdoeleinden. Raadpleeg hier het privacybeleid van Dropbox. 

Google forms & Google sheets


We gebruiken Google forms & Google sheets voor inschrijvingen voor revisies, workshops, masterclasses of andere evenementen. Raadpleeg hierhet privacybeleid van Google.

Hoe zorgen wij voor uw persoonsgegevens?


Camac Harpen Nederland spant zich tot het uiterste in om een adequaat niveau van beveiliging van de persoonsgegevens te verzorgen door het nemen van passende organisatorische en technische maatregelen tegen onrechtmatige verwerking en/of verlies. Wij sluiten overeenkomsten af met partijen waar uw gegevens worden bewaard waarmee dit wordt gewaarborgd.

Beveiliging gegevens


Onze website en webapplicaties zijn beveiligd door middel van SSL-certificaten. Dit kun je herkennen aan het slot-icoontje links van de URL in de adresbalk van je browser. Alle gegevens die je via onze website verstuurt en ontvangt zijn daarmee versleuteld en niet te lezen door derden. Ook de uitwisseling van gegevens tussen onze websites en onze verwerkingspartners vindt plaats door middel van beveiligde verbindingen.

De server die wij gebruiken voor de website is eigendom van 

Media Temple

6060 Center Drive
5th Floor
Los Angeles, CA 90045

Media Temple Data Center specs

Bij een eventueel datalek zal Camac Harpen Nederland u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen op een manier die op dat moment het meest doeltreffend is. Tevens zal een datalek direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens worden gemeld en zullen wij de aanwijzingen die zij opstellen, binnen onze mogelijkheid, zorgvuldig opvolgen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met [email protected]

Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?


Camac Harpen Nederland bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst en in ieder geval niet langer dan voor de verwerkingsdoeleinden in dit privacybeleid nodig en houdt zich ter zake aan de geldende wet en regelgeving.

Wanneer u zich heeft opgegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan bewaren wij uw persoonsgegevens totdat u zich heeft uitgeschreven, dit kan middels de afmeldlink in de e-mail.

Sommige gegevens kunt u zelf verwijderen zoals cookies.

Hoe kan ik gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?


Via het e-mailadres [email protected] kunt u schriftelijk bezwaar maken tegen gebruik van bepaalde gegevens door ons, of verzoeken om inzage in, correctie en/of verwijdering van uw (persoons)gegevens. Op schriftelijk verzoek zullen eventuele, door u medegedeelde correcties, worden verwerkt. Camac Harpen Nederland zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen zes weken, op uw verzoek reageren.

Wijzigingen in het privacybeleid


Er is veel gaande omtrent privacy en de Europese en nationale regelgeving wordt voortdurend aangepast en verscherpt. De gevolgen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden nu uitgewerkt. Om deze reden zullen wij, indien nodig, ons privacybeleid aanpassen. Via de website wordt het actueel geldende privacybeleid weergegeven. Deze versie is opgesteld op 24 mei 2018.


Overige juridische informatie

Website
De website nl.camac-harps.com wordt gepubliceerd door Camac Harpen Nederland onder verantwoording van Sabine Meijers. Vestigingsplaats: Weena 99, 3013 CH te Rotterdam. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 24473042



De website is ontworpen door Towtam/Philippe Bouchet, SARL, 13 Avenue Sainte-Anne, 44100 Nantes, France, tel. +33 6 60 83 54 55. De website is gebouwd door close2 new media, Auenstrasse 6, 80469 München, Germany, tel. +49 89 590 68 999.



Auteursrechten


www.nl.camac-harps.com volgt de Nederlandse en internationale wetgeving betreffende auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten. Alle reproductierechten zijn voorbehouden, inclusief illustraties en fotografische inhoud.



Garantie


Voor alle vragen over garanties en verantwoordelijkheid voor (harp) verkoop, raadpleeg de algemene voorwaarden.
 

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken door verder te gaan op deze site. Lees meer in ons privacy beleid.